Dag 5 - Mörker

Just nu sitter jag och skriver det sista på rapporten till gymnasiearbetet som skulle ha varit inne för någon månad sen. Jag tänkte bara lägga upp mitt bidrag till fototävlingen och sedan återgå till mitt pluggande. Så, här har ni min bild:
 
 

Dag 4 - High Fashion

Veckans tema är High Fashion. Vad är det ens? Jag vet i alla fall inte. Jag har försökt fråga mig fram men har fortfarande inte riktigt förstått mig på det. Men detta är då min egen tolkning på temat High Fashion. Jag släpade med mig lillasyster ut i skogen iklädd (nästan) bara en vit skjorta och tog en massa bilder. Får bara hoppas att det godkänns!
 

Dag 3 - Något grönt

Jag har haft fullt upp i veckan och helgen, så veckans bild har inte fått särskilt mycket kärlek. Jag har helt enkelt inte haft tid, och kan inte säga att jag är nöjd alls. Jag vet ju att jag kan bättre. Det är synd på ett så roligt tema, men i alla fall, här har mitt bidrag den här veckan:
 

Dag 2 - Väder

Veckans tema är väder och jag hade bestämt mig för att vara ute i god tid. Så i lördags cyklade mamma och jag ut på en fotorunda i nästan två timmar, och kom hem med noll bra bilder. NOLL.
Så idag efter skolan fick jag ta en ny bild lite fort, och det blev i alla fall mycket bättre. Vädret var också "bättre", så det var lättare att ta en bra bild.
 

Bildbomb - Gran Canaria

Känner inte att det behövs några ord för detta inlägg, vill tillbaka!