En liten uppdatering

Att uppdatera bloggen här nerifrån visade sig vara svårare än jag trodde. Internet är inte gratis på vandrarhemmen och när man köper det är det inte direkt snabbt. Att ladda upp bilder tar år, men nu ska jag i alla fall försöka! Här kommer en bildbomb från senaste veckan:

Den lilla staden Paihia i Bay of Islands! Ett av de mysigaste ställena vi varit på hittills, här hade vi gärna stannat fler dagar!


Detta var en ganska kort promenad vi gick till ett ställe som heter Cathedral Cove, sjukt vackert. Här badade jag för första gången sedan vi kom hit!


Vår lilla mysiga stuga vi bodde i på Hot Water Beach. 


Sedan utforskade vi grottor! Har inte några bilder inifrån grottan, på grund av vattnet. Vi köpte dock bilder från vår tur så de kommer upp när vi är hemma igen! Detta var riktigt häftigt, och läskigt. Det bästa var nog alla turkosblå lysmaskar i taket. 




Hobbiton! Mysigt, varmt och vackert skulle jag säga. Såg ju filmerna ganska nyligen, men det var ändå så häftigt att se scenerna i verkligheten!



I Taupo så gjorde Andreas Skydive. Jag själv fegade ur efter vår parasailing... Får se om det blir något för min del eller inte. 









Detta är helt klart det jobbigaste hittills på resan. Vi gick över två mil i ett berg. Tongariro heter det och är egentligen en aktiv vulkan, därav alla varningsskyltar. Vi gick alltså typ en mil uppåt och en mil neråt. När vi gått ungefär en timme kom vi fram till en skylt där det stod att man skulle vända om man inte hade bra kondition. Haha, då tvivlade jag på mig själv! Det var jobbigt, men helt klart värt det! Vädret var inte ultimat men Gud vilka vackra vyer! Helt sjukt!



Här ser man Tongariro och två andra vulkaner bredvid varandra!


Världens roligaste lilla stad, Bull. 

Här bodde vi igår, Kateriteri. Härlig strand, vackert väder och god mat är mitt intryck av den lilla byn. 


Dagens lunchstopp, behöver jag säga mer?


Sista bilden på världens snyggaste Andreas som lärde sig surfa idag!

Det var allt för den här gången, godnatt Sverige!